Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Jazzmesse

Dato
Søndag d. 21. februar 2021, kl. 10:30
Pris
Gratis

Hver 1. og 3. søndag i måneden kl. 10.30 fejrer vi søndagen med Jazzmesse. Det er en forkortet version af vores normale højmesse, og uden fællessang og nadver. Vi har plads til 33 udover personale.

Vi er naturligvis meget opmærksomme på situationen, og opfordrer derfor alle til at holde øje med vores hjemmeside eller Facebook, da ændringer kan forekomme med kort varsel.   


SÅDAN PASSER VI PÅ HINANDEN:

Mundbind

Det øjeblik du går ind i kirken skal du bære mundbind. Hvis du ikke har et selv, kan du spørge personalet om hjælp. Vi har ekstra til dem, der har glemt et. Man skal bære mundbind når man går og står i kirken. 

 

2 meters afstand

Når du skal til et arrangement hos os, er det vigtigt at du husker at holde afstand. Det betyder, at der max må gå en person ad gangen gennem våbenhuset, og at du hele tiden er opmærksom på at holde to meters afstand – også til personalet. 

 

Afspritning

Det er vigtigt at ALLE spritter hænder af, både før og efter de går ind i kirken. Vi har håndsprit i huset.

 

 

Max antal personer

Til alle arrangementer der IKKE er kirkelige handlinger eller gudstjenester må der max være 5 personer i kirken på samme tid. Det kan derfor være at du bliver bedt vente indtil der er plads igen.