Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Langfredag retræte i kirken AFLYST

Dato
Fredag d. 10. april 2020, Kl. 08:30 til kl. 16:00
Pris
Gratis

I Brorsons Kirke markerer vi i år Langfredag med en meditativ retræte i kirken, hvor stilhed, yoga og fordybelse er i fokus. Langfredag er sorgens og dødens dag. En dag der stiller flere spørgsmål, end den giver svar. En dag hvor tvivl og fortvivlelse råder, og hvor vi mindes Jesu død på korset. Ham, der selv viste kærlighed og tilgivelse, blev på Langfredag afvist af mennesket og led en smertefuld død på korset.

Retræten har Langfredag som tema, og har derfor fokus på spændingsforholdet mellem det mørke og det lyse som et livsvilkår. Derfor bruger under retræten tid på at meditere og give navn, tid og plads til sorg, intethed, døden, og alt det, der ikke blev. Vi arbejder med dette alene, men er sammen om det. Der vil i løbet af dagen være yoga, meditation og stilletid. Undervejs vil der være mulighed for samtale med præst, Nicolaj Stubbe Hørlyck, som deltager under hele retræten. Yogainstruktør Hanna Smidt vil guide os gennem meditation og yoga, og leder en afsluttende Yoga Nidra, som er en meditativ afspænding. 

Praktisk:
- Medbring løst, behageligt tøj du kan dyrke yoga i. Hav gerne en varm trøje med. 

- Det kræver inden forudsætninger for at deltage, men du skal kunne sidde på gulvet i længere tid, og kunne indgå i et stille fællesskab. 

- Der bliver serveret frokost, kaffe og the undervejs. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er påkrævet. Tilmelding via link https://forms.churchdesk.com/f/_5-GNM1OCI 

Retræten er gratis, men tilmelding er bindende. Ved afbud bliver der krævet et gebyr på 200 kr.