Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Tre film om sorg - filmaften med efterfølgende talk om at miste

23
JAN

Dato Torsdag d. 23. januar 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
Gratis

Brorsons Kirke inviterer til en filmaften, hvor vi skal fordybe os i sorgens mange facetter. De tre instruktører Natalia Ciepel, August Aabo og Ejner Benedict Seidelin har lavet tre forskellige film om sorg, der bliver vist i løbet af aftenen. Efterfølgende vil der være kaffe og sodavand i kirkens krypt, hvor der også vil være en faciliteret talk.

Den geniale epoke - instruktør Natalia Ciepiel.
En familie sørger over tabet af deres far. Gennem to rum i tiden føres vi ind i fraværets tilstedeværelse. Den Geniale Epoke er et stille portræt af sorg, kærlighed og de spor som de mennesker vi mister, efterlader.

LANDESORG, JEG DRØMMER OM AT GRÆDE - instruktør August Aabo.
En ung kvindes ven dør ved et uheld, men hun græder ikke. Hun finder en taske fuld af penge og er mere påvirket af glæden over pengene end hun er tynget af sorgen over sin afdøde ven. I hendes drømme bliver hun hjemsøgt af sin afdøde ven der sætter spørgsmålstegn ved hendes manglende tårer.

En bevægelse der tog afsted og tog sig selv ved hånden - instruktør: Ejner Benedict Seidelin.
Den kærlighed du gav os, skal gives videre. Der ligger heri et håb. Håbet om at den kærlighed der er grunden til følelsen af tabet er større end tabet. Vi er ni venner der mødes over nogle øl, snaps og cigaretter. Her vil vi feste og tale om vores døde ven og om hinanden. Vi vil opleve ham igennem vores latter, morskab og fest. Vi vil vi opleve døden, tabet og sorgen i stilheden efter latteren, i skålen, i en ufærdig sætning, i et pludseligt stop.

Ophavsret: