Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

FyraftensYoga med efterfølgende meditation i Brorsons Kirke

14
NOV

Dato Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 16:30 til kl. 18:45
Sted Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
Gratis

Velkommen til KirkeYoga med efterfølgende meditation i Brorsons Kirke! KirkeYoga er et tilbud om en blid, men dynamisk yoga, der afslutter med en guidet afspænding. Instruktøren lægger vægt på at skabe et rum, hvor du kan komme som hele dig og igennem yogaens gamle visdom forene det kropslige og det spirituelle og give slip på hverdagens tumult for en stund. KirkeYoga foregår under Brorson Kirkens høje hvælvinger, hvor der er plads til tro, tvivl og eftertanke. 

Meditation i Brorsons Kirke er cirka én gang i måneden 17.30 - 18.45. Vi mødes mellem 17.30 og 18.00, hvor der vil være mulighed for te og kaffe i kirkens krypt. Klokken 18.00 mødes vi i kirkerummet til en halv times stille meditation indrammet af en sang og Fadervor. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga eller meditation, der plads til dig uanset hvad du tror og hvilken krop du kommer med.  FyraftenYoga er på torsdage, men ikke ugentligt. 

PRAKTISK INFO:
- Tilmelding ikke nødvendig
- Der er et begrænset antal pladser for at sikre nærvær og opmærksomhed til den enkelte deltager.
- KirkeYoga foregår torsdage kl. 16.30-17.30, og meditationen starter 18.00 til 18.45. Vi starter til tiden og låser døren, så kom 5-10 minutter før, så du lige når at ankomme til rummet og indstille dig på KirkeYoga inden vi går i gang.
- Vi har yogamåtter og tæpper så ifør dig blot løst, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i. 

- Kom lidt før 18.00 hvis du kun kommer til meditationsdelen, så du kan finde dig godt tilpas inden meditationen begynder.

- Vi har meditationspuder og skamler i kirken.

Ophavsret: