Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Brorsons i Skyen - Den sidste nadver

Dato
Torsdag d. 9. april 2020, Kl. 20:00 til kl. 22:00
Pris
Gratis

Velkommen til Brorsons i Skyen - Den sidste Nadver. En gudstjeneste, hvor du kan opleve stemningen fra vores jazz-højmesse digitalt. Den sidste nadver er en stemningsfuld aftensgudstjeneste, hvor vi undervejs deler et simpelt, rituelt måltid med brød, vin og druer.

Af gode grunde kan vi ikke sidde bænket og dele måltidet som vi plejer. I stedet kan du inden gudstjenesten følge med, når kok Jakob Ørstrup laver hans version af et rituelt Skærtorsdagsmåltid, som du kan spise under gudstjenesten. Undervejs prædiker præst Nicolaj Stubbe Hørlyck over aftenens tekster, og kirkebandet sørger for stemningsfulde aftensalmer i nordisk jazztone.

Gudstjenesten kan ses på vores Facebookside: https://www.facebook.com/pg/br...

HAR DU IKKE FACEBOOK?

Nederst (HELT nederst) på forsiden af hjemmesiden findes et "vindue" til vores Facebookprofil, hvor man vil kunne følge vores aktiviteter på Facebook og så kan man i øvrigt også se ældre opslag fra Brorsons Kirke.


Har du ikke tid eller mulighed for at lave måltidet med Jakob Ørstrup, kan du også sagtens finde et stykke brød og et glas vin, eller hvad du nu har i gemmerne, frem.

Præst: Nicolaj Stubbe Hørlyck

Vokal: Janne Mark

Bas: Esben Eyermann

Synth: Søren Gemmer

Liturgi:

To be announced