Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Vinterjazz: Mary Jean/Gustaf Ljunggren feat. Bo Rande

06
FEB

Dato Torsdag d. 6. februar 2020, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Pris
Gratis

Oplev et magisk musikalsk møde, når den garvede multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren og den aarhusianske upcoming artist, Mary Jean, slår sig sammen til en unik intimkoncert under Vinterjazz 2020. Sammen spiller de to musikalske ekvilibrister minimalistiske arrangementer af Mary's sange, der udkommer på album næste år, og musik fra Gustafs bagkatalog, båret af kun vokal og en minialistisk instrumentering.

Gustaf Ljunggren har en velkendt evne for at ramme essensen i den musik han spiller, uanset om det gælder egne eller andres projekter. Begrebet "sideman" rækker ikke helt til som arbejdsbeskrivelse for Gustafs meddigtende, empatiske og modige holdning til musikalske processer; noget som har været tydeligt i hans samarbejde med kunstnere som CV Jørgensen, Teitur, Robyn, Sebastian, Eddi Reader og egne projekter som "Gustaf Ljunggren/ Emil de Waal", hvis selvbetitlede album blev nomineret til en DMA i 2018.
Gustaf er også musikalsk tovholder og pianist til den populære og mangeårige koncertrække 'Naked' på SPOT Festival, hvor etablerede sangere spiller deres sange i intime, "afklædte" versioner, udelukkende med Gustaf på flygel.

Mary Jean er udsprunget af det aarhusianske musikmiljø og har et særlig talent for alternativ pop. Med koncerter på Tønder Festival, Spot Festival, Det Turkise Telt og adskillige danske spillesteder har hun og hendes band bjergtaget publikum med deres åndelige, dynamiske musik og senest deres nye koncertformat, yogakoncerten. Hun har desuden optrædt på forsiden af DR.dk, som gæst i P1’s supertanker, i internationale Girls Are Awesome og er af Gaffa i år blevet udnævnt som én “at holde øje med”.

Bo Rande spiller flygelhorn og keyboards og er medlem af nogle af Danmarks mest toneangivende ensembler: Blue Foundation, Mames Babegenush og The William Blakes.

Ophavsret: