Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Brorsons After Dark: TÅRN

13
DEC

Dato Fredag d. 13. december 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Pris
Gratis

Velkommen til Brorsons After Dark med TÅRN!

Brorsons After Dark har karakter af både gudstjeneste og koncert. Det er en stemningsfuld aften hvor musik, ord og ritualer som nadver, bøn og velsignelse går op i en højere enhed.

Brorsons After Dark er en gudstjeneste og et mødested for mennesker der er nysgerrige på tro og eksistens. Her møder kirkens gamle rum og traditioner bandets musik og tekster. Vi undersøger, hvordan der kan skabes en forbindelse mellem bandets univers og kristendommens budskab.

Der er altid fri entré til Brorsons After Dark og efterfølgende er der bar i kirkens krypt, hvor du kan møde musikere, præst og kirkens frivillige.

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

TÅRN er nu ude med deres 3. album 'Åbne Cirkler', som er blevet fantastisk godt modtaget af de danske anmeldere, herunder 5 stjerner i Soundvenue.

De seneste år har TÅRN etableret sig som et af de mest omtalte nye rocknavne på den danske scene og d. 13. december gæster de Brorsons Kirken til Brorsons After Dark.

Det fynske band har på blot tre år udgivet to anmelderroste album ”Ud ad mit vindue” og ”Velkommen indenfor”, og med forsanger Erik Apollo i front er de blevet kendt som et band, der
tryllebinder publikum med sange, som er lavet af et stof, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.

Det nye materiale er skabt med afsæt i de stadier, vi går igennem, fra vi overgiver os til forelskelsen, til bruddet, sorgen, og til vi igen er helet og klar til overgivelsen. En cirkulær bevægelse. Som en kærlighedens fugl Phøniks.

”Kærligheden er i forandring. Ikke bare i mig, men i verden omkring mig. Jeg har brugt meget tid på at begribe kærligheden som en kraft og som overlevelses-mekanisme. Udspringet til de nye sange er et brud og hele den proces, der følger efter.

Fortællingen slutter – og begynder – der, hvor ringen er sluttet, og jeg har et åbent hjerte igen”, fortæller Erik Apollo.

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

TÅRN udsendte for kort tid siden en live-session lavet sammen med elever far musikefterskolen Ollerup, som kan ses her;

5/6 stjerner fra Soundvenue:
http://soundvenue.com/musik/20...

Ophavsret: