Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Little North – ”Wide Open” album release

Dato
Fredag d. 27. januar 2023, kl. 20:00
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
150

Brorsons Kirke lægger smukke rammer til en fængslende musikalsk oplevelse, når  trioen Little North byder på releasekoncert for deres album 'Wide Open'. Koncerten præsenteres af HUSET.

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Entré: 150 dkk / 75 dkk med gyldigt studiekort
Billetter kan købes i døren eller i forsalg her

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Med en fængslende filmisk lyd og en varm, intens tilstedeværelse, inviteres publikum fra første anslag ind i musikkens dybder. Lyden af Little North er langt større end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazz tradition og med en intensitet der trækker tråde til New York’s jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz.

Trioens tredje og fjerde albums ‘Finding Seagulls og ‘Familiar Places’ forstærkede yderligere Little North’s voksende position som et uomgængeligt navn på den danske jazzscene. Udgivelserne fik en en varm modtagelse af anmeldere i ind- og udland, har to gange været på coveret af Spotify's State of Jazz, er blevet præsenteret på Fransk national radio, France Musique og fik flotte anmeldelser i blandt andet Politiken og DownBeat Magazine.

Deres kommende album ‘Wide Open’ er en abstrakt og indadvendt fortsættelse af deres musikalske fortælling, men er samtidig fyldt med en ny følelse af eventyr. Albummet er en opdagelsesrejse ind i trioens sammenspil i friere rammer, skrevet og udført med åbenhed, nysgerrighed for rummets klang og med en følsomhed for hvad næste øjeblik kan bringe. Med telepatisk forbindelse bevæger Little North sig ubesværet mellem komposition og improvisation og præsenterer fortællinger ud i ukendte musikalske landskaber.

Line-up:

Benjamin Nørholm Jacobsen - piano
Martin Brunbjerg Rasmussen - bass
Lasse Jacobsen – drums