Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Drop-in vielse PRIDE edition

Dato
Lørdag d. 20. august 2022, Kl. 09:00 til kl. 12:00
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N
Pris
Gratis

At blive gift, behøver ikke altid at involvere flere års planlægning, en dyr fest og mange gæster. Til drop in-bryllup i Brorsons Kirke kan I komme forbi i og blive viet uden forudaftalt tid. 

Som noget nyt, lancerer vi drop in-vielse lørdag den 20. april fra kl. 9-12, så du og din kommende ægtefælle kan nå at blive viet inden prideoptoget går fra Frederiksberg Rådhus. 

Vi vier naturligvis alle par - dog skal mindst én af jer være medlem af Folkekirken. 

Sådan foregår drop in-vielse

Vielsen foregår på samme måde som til et traditionelt bryllup, hvor den klassiske ramme med: "Så tilspørger jeg dig", osv. er den samme. Forskellen er, at præsten ikke holder en personlig tale for jer. Selve højtideligheden varer cirka 10 minutter.

Når I ankommer til kirken, skal I aflevere jeres prøvelsesattest og får en personlig samtale med en præst, og mulighed for at vælge to numre fra kirkens jazzband spiller jer ind og ud til. Hvis der ikke er kø, bliver I gift med det samme. Efter ceremonien byder kirken på et glas bobler, for at fejre jeres ægteskab.

I må meget gerne invitere venner og familie med, men har I mest lyst til en intim ceremoni kan I også komme alene - så stiller kirken med vidner.

Husk at medbringe prøvelsesattest og billed-ID

For at blive drop in-gift kræver det en fælles prøvelsesattest, som I bestiller på Borgerservice.dk ved at udfylde en ægteskabserklæring. Attesten beviser, at I ikke allerede er gift. Den skal bestilles senest en uge i forvejen. Ring evt. til Borgerservice, hvis I ikke når det i tide.

Husk billed-ID på dagen. 

Bryllup i Brorsons Kirke

I kan selvfølgelig blive gift året rundt på traditionel vis, uanset om I foretrækker at være bare I to, eller om I kommer med et stort følge af venner og familie.

Læs mere om bryllup i Brorsons Kirke her