Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Brorsons After Dark: Kh Marie // Koncertgudstjeneste

Dato
Fredag d. 31. marts 2023, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted
Brorsons Kirke
Pris
Gratis

På grænsen til april byder Brorsons Kirke på Brorsons After Dark-koncertgudstjeneste med fornemt besøg fra Kh Marie. Med alternativ pop, poesi og en særlig opsætning med kor åbner hun forårets sanserum med bl.a. den nye single “vinteren er forbi”. 

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉

Start: 20.00

Døre: 19.30

Der er altid fri entré til Brorsons After Dark

◉-◎-◉-◎-◉-◎-◉ 

Vedkommende musik, ord og ritualer som lystænding og bøn går op i en højere enhed, når Brorsons Kirke byder indenfor til stemningsfuld koncertgudstjeneste. Til denne runde af Brorsons After Dark gæstes kirken af Marie Koldkjær Højlund, kendt under kunstnernavnet Kh Marie. 

Marie Koldkjær Højlund debuterede som soloartist under navnet Kh Marie med debutalbummet “intet er nok”, der udkom i 2020 på Escho. Et album som er en kærlig hilsen til sanserne, samhørigheden og sensualiteten nede i et dansende elektronisk popunivers. Musikken er skrevet i samarbejde med Klaus Q Hedegaard Nielsen og teksterne i samarbejde med Morten Søndergaard, baseret på højsangen. 

Ugen efter koncerten i Brorsons Kirke, den 5. april, udkommer så singlen “vinteren er forbi” som man også vil kunne opleve til koncerten. Som en tindrende forårsbebuder galoperer trackets hjerteslag derudaf, indsvøbt i lune og melodiske kærligheds-erklæringer om at “alt ved dig er smukt, min ven”. Timingen er ikke tilfældig, for “april” betyder åbning, og sangen er i høj grad en hyldest til alt hvad der er nyt og håbefuldt - en manifestation i form af energiladet pop. Dog også med en kalden til tålmodighed, for som med årstiderne er alting cirkulært, og med kærlighed og opblomstring følger forgængelighed og sorg.

På scenen er Kh Marie med sit live-band bestående af Maria Timm, Kasper Staub (Lowly), Kenneth Nørby Andersen, Steffen Lundtoft Jensen (Lowly). Derudover tager hun seks korsangere med fra Aarhus Teaters Kor.

Marie er tidligere kendt fra Nephew, Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. For ganske nylig blev det annonceret at hun til oktober 2023 modtager Carl Nielsen og Anne-Marie Carl Nielsens hæderspris for sit virke som komponist.