Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KirkeYoga

Dato
Onsdag d. 8. november 2023, Kl. 08:30 til kl. 09:30
Sted
Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København
Pris
Gratis

KirkeYoga i Brorsons Kirke er et tilbud om en blid, men dynamisk yoga, der afslutter med en guidet afspænding. Instruktøren lægger vægt på at skabe et rum, hvor du kan komme som hele dig og igennem yogaens gamle visdom forene det kropslige og det spirituelle og give slip på hverdagens tumult for en stund. KirkeYoga foregår under Brorson Kirkens høje hvælvinger, hvor der er plads til tro, tvivl og eftertanke.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga, der plads til dig uanset hvad du tror og hvilken krop du kommer med.

KirkeYoga kræver ingen tilmelding, men der er begrænsede pladser så kom i god tid.

PRAKTISK INFO:
- Der er et begrænset antal pladser for at sikre nærvær og opmærksomhed til den enkelte deltager.
- KirkeYoga foregår i kirken hver onsdag morgen kl. 08.30-09.30. Vi starter til tiden og låser døren, så kom 5-10 minutter før, så du lige når at ankomme til rummet og indstille dig på KirkeYoga inden vi går i gang.
- Vi har yogamåtter og tæpper så ifør dig blot løst, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Vær opmærksom på, at deltagelse i KirkeYoga sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Du bør altid informere underviseren om skader, smerter, graviditet eller andre relevante forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis.