OPEN CALL - CHURCHILL #47

OPEN CALL - CHURCHILL #47

OPEN CALL - CHURCHILL #47

# Nyhed

OPEN CALL - CHURCHILL #47

OPEN CALL - live visuals til ChurChill #47  
i Brorsons Kirke, 22. november 2024  

ChurChill er en lang aften meditationsgudstjeneste og en nysgerrig fejring af den elektroniske musik og visuelle kunst. Et møde mellem den nutidige elektroniske scene og kirkens unikke rammer - og et meditationsrum, hvor publikum kan komme og gå som de vil. Skiftende kunstnere; musikere, visuelle kunstnere og digtere afløser hinanden hen over aftenen i en collage af lyd, poesi og indtryk.  

I år er temaet arktisk mørke - og vi vil arbejde med temaer som kulde, melankoli og skumring og samtidig lade os inspirere af den vilde arktiske natur; gletsjere der kælver, isen der smelter, kulden der bider.  

Aftenen kurateres af elektronisk musiker og visuel kunstner Søren Gemmer, der står for tilrettelæggelse af aftenens indhold samt produktion af dele af musikprogrammet og det visuelle koncept. 

Til at skabe det visuelle udtryk arbejder vi med projektion fra flere projektorer på en blanding af billedflader; kirkerummets egne vægge og hvælvinger og evt. på ophængte materialer.  

Vi søger en VJ eller visuel kunstner, der har lyst til at skabe indhold til projektionerne i kreativt sammenspil med den elektroniske musik, og som har lyst til at folde sig ud i det allerede givne setup. 

Du kan se eksempler på hvordan projektioner kan bruges i kirkerummet her: https://www.instagram.com/reel... utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 

Der er mulighed for at besøge kirkerummet i ugerne op til den 22. november, og det egentlige setup bliver lavet om aftenen onsdag d. 20. november. 

Get-in på dagen er 12.00. Aftenen starter kl. 20.00 og slutter kl. 23.00 

Der er et honorar på 2.500,- for opgaven.  

Send hurtigst muligt og senest 22. oktober en kort hilsen og link til website, instagram eller lign, hvis du er interesseret. Skriv gerne nogle få linjer om, hvad du arbejder med og interesserer dig for til gemmergemmer@gmail.com, og ring gerne på 2331 9422.

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed